ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

هر نوشیدنی با کدام سرطان در ارتباط است؟

نوشیدنی‌ها هم مانند مواد خوراکی دیگر در بروز بیماری از جمله سرطان نقش بازی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به طور معمول ما به نوشیدنی‌ها کمتر ازخوردنی‌ها توجه می‌کنیم، اما متخصصان تغذیه به سالم بودن نوشیدنی‌ها هم به اندازه خوردنی‌ها توجه می‌کنند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید نوشیدنی‌ها در بروز بیماری‌ها از جمله سرطان نقش اساسی بر عهده دارند. از جمله این نوشیدنی‌ها به موارد زیر اشاره می‌کنیم و امیدواریم که به انتخاب بهتر و سالم‌تر آن‌ها توجه کنید:

 

نوشیدنی داغ و سرطان مری

نوشیدنی‌های داغ در ایجاد سرطان بسیار تاثیرگذار هستند و به مرور زمان ایجاد مشکل می‌کنند، از این رو باید از مصرف نوشیدنی‌های داغ پرهیز کنیم. حداقل ۶ دقیقه باید نوشیدنی داغ در محیط قرار بگیرد و بعد صرف شود. مرکز بین المللی مطالعات سرطان (وابسته به سازمان بهداشت جهانی) اعلام کرده است که ارتباط زیادی بین دمای بالای نوشیدنی‌ها و خطر ابتلا به سرطان مری وجود دارد. به عقیده متخصصان سرطان شناس، افرادی که چای شان را با دمای بالای ۶۵ درجه سانتی گراد مصرف می‌کنند و این کار را سال‌ها به طور مکرر انجام می‌دهند بیشتر در معرض خطر ابتلا به این نوع سرطان قرار دارند.

 

نوشیدنی حاوی کافئین و سرطان مثانه

مصرف روزانه کافئین به میزان شش فنجان خطری برای ابتلا به سرطان ندارد، اما بیش از این میزان خطر سرطان‌هایی مانند پانکراس و مثانه را افزایش می‌دهد. متخصصان سرطان شناس بر این عقیده هستند که نیاز به بررسی‌های بیشتر در این باره وجود دارد و نمی‌توان با قطعیت به این سؤال جواب داد. بهترین کار رعایت احتیاط است.

 

نوشیدنی حاوی اسپارتام و سرطان مغزی

نتایج بررسی‌ها نشان داده است که ارتباط زیادی بین مصرف شیرین کننده اسپارتام که در خوراکی و نوشیدنی‌ها وجود دارد و افزایش تومور در مغز موش‌های آزمایشگاهی وجود دارد. به عقیده متخصصان با این که هنوز باید آزمایش‌های زیادی انجام داد، اما بهترین کار این است که از مصرف نوشیدنی‌های حاوی این شیرین کننده پرهیز شود.

 

نوشیدنی گازدار رژیمی و سرطان دستگاه ادراری

این نوشیدنی‌ها حاوی قند مانند ساکارالوز، ساکارین یا اسپارتام است. این قند‌ها در فرایند‌های متابولیکی بدن شما اختلال ایجاد می‌کند و باعث ذخیره چربی و در نهایت منجر به دیابت و بیماری‌های قلبی می‌شود. همچنین تحقیقات نشان داده‌اند این نوشیدنی‌ها با سرطان مثانه و مجاری ادراری در رابطه هستند.

 

آب بطری و سرطان پروستات

بیسفنول یا BPA ظروف یک بار مصرف از جمله بطری‌های آب مدت هاست که باعث نگرانی مصرف کنندگان نوشیدنی‌های بطری شده است. تحقیقات اخیر حاکی از آن است که BPA ممکن است به عنوان یک عامل هورمونی باعث سرطان شود. مطالعات نشان داده اند که قرار گرفتن در معرض BPA در حیوانات آزمایشگاهی حتی در دوز‌های کم باعث باروری و اندام تولید مثل می‌شود و خطر ابتلا به سرطان سینه، سرطان پروستات و اختلالات متابولیک را افزایش می‌دهد.

منبع: خراسان

ارسال نظر